Matcha Ceremonial 💚 Nejvyšší třída ceremoniálního čaje
  • Matcha Ceremonial 💚 Nejvyšší třída ceremoniálního čaje
  • Matcha Ceremonial 💚 Nejvyšší třída ceremoniálního čaje
  • Matcha Ceremonial 💚 Nejvyšší třída ceremoniálního čaje
  • Matcha Ceremonial 💚 Nejvyšší třída ceremoniálního čaje
  • Matcha Ceremonial 💚 Nejvyšší třída ceremoniálního čaje
  • Matcha Ceremonial 💚 Nejvyšší třída ceremoniálního čaje
  • Matcha Ceremonial 💚 Nejvyšší třída ceremoniálního čaje

Matcha Ceremonial 30 g

Představujeme naprostý vrchol mezi japonskými čaji - ručně sbíranou Matchu nejvyšší soutěžní kvality z prestižní oblasti Uji. Nejexkluzivnější práškový čaj představuje to nejlepší, co může japonská čajová kultura nabídnout.

1 119 Kč
Cena za 1 gram: 37,30 Kč
Počet
Skladem

1 recenze

Čím si vás získá čaj Matcha Ceremonial?

  • exkluzivním ručním sběrem zkušenými farmáři
  • nejjemnější texturou tradičním mletím
  • dokonale vyváženou chutí s výrazným umami
  • zářivě smaragdově zelenou barvou
  • výrobou pouze z nejvzácnějších odrůd: Asahi

Charakter čaje:

  • intenzivní, komplexní aroma
  • hluboká, sametová chuť
  • přirozená sladkost
  • dlouhá, příjemná dochuť
  • nulová hořkost

Tradiční zpracování:

  • 20 - 30 dní stínění metodou Tana
  • ruční sběr každého lístku
  • trojnásobná dávka hnojení oproti běžným čajům
  • pomalé mletí na kamenném mlýnu
  • pěstování výhradně v oblasti Uji

Jak připravit dokonalý šálek:

Pro Usucha (řidší Matcha):

  • prosejte 2 g (1 chashaku) přes jemné sítko
  • přilijte 70 ml vody o teplotě 75 - 80 °C
  • ušlehejte bambusovou metličkou jemnou pěnu

Pro Koicha (silná Matcha):

  • prosejte 4 g (2 chashaku) přes jemné sítko
  • přilijte 40 ml vody o teplotě 75 - 80 °C
  • pomalu míchejte až do husté konzistence

Pro dokonalý zážitek doporučujeme:

  • používat tradiční náčiní (chasen, chawan, chashaku)
  • před přípravou nahřát misku
  • přesít prášek přes jemné sítko
  • používat kvalitní měkkou vodu

Detaily produktu

Složení
Zelený japonský čaj, práškový
Odrůda
Asahi
Čisté množství
30 g
Stínění/sběr
Metoda Tana 20-30 dnů, první ruční sběr Ichibancha
Skladování
V suchu při pokojové teplotě
Původ
Ujitawara, Kyoto, Japonsko
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Počet produktů ve stejné kategorii: 4

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: