Gyokuro Imperial 💚 Exkluzivní japonský zelený čaj
  • Gyokuro Imperial 💚 Exkluzivní japonský zelený čaj
  • Gyokuro Imperial 💚 Exkluzivní japonský zelený čaj
  • Gyokuro Imperial 💚 Exkluzivní japonský zelený čaj
  • Gyokuro Imperial 💚 Exkluzivní japonský zelený čaj

Gyokuro Imperial 40 g

Vrchol japonského čajového umění. Ochutnejte to nejlepší z japonské zahrady. Čaj z proslulé oblasti Uji v Kjótu vás doslova pohladí svými sametově jemnými tóny, přirozenou sladkostí a výraznou umami, pátou chutí.

Tento výjimečný čaj, ručně sbíraný v proslulé oblasti Uji v Kjótu, představuje to nejlepší, co japonské čajové zahrady nabízí. Jeho sametově jemná chuť s výraznou umami a přirozenou sladkostí nás přenese přímo do srdce japonské čajové tradice.

699 Kč
Cena za 1 gram: 17,48 Kč
Počet
Skladem

2 recenze

Čím si vás získá čaj Gyokuro Imperial?

  • výjimečně jemnou, sladkou chutí bez jakékoliv hořkosti
  • bohatými umami tóny
  • světle zeleným nálevem s hedvábnou texturou
  • dlouhou a příjemnou dochutí

Jedinečnost pěstování:

  • Ichibancha: první sklizeň = nejkvalitnější čaj
  • stínění metodou Tana po dobu 20 - 30 dní před sklizní
  • ruční sběr každého lístku zkušenými farmáři (sbírají se první 3 lístky)
  • tradiční zpracování zachovávající plnou chuť a aroma
  • limitovaná produkce zaručující nejvyšší kvalitu
  • vzácná odrůda Gokoh pěstovaná exkluzivně v regionu Uji

Připravte si dokonalý šálek:

  • ohřejte vodu na 50 - 60 °C
  • na 100 ml vody použijte 4 g čaje
  • první nálev louhujte 60 - 90 sekund, druhý a další nálev při 60 °C (30 - 120 sekund)
  • z jedné dávky můžete připravit až 4 nálevy

Je nemožné popsat jediný správný postup pro přípravu čaje. Záleží na mnoha okolnostech od použitého nádobí až po vaše preference.

Původ a zpracování:

Čaj pochází z prestižní oblasti Uji v Kjótu, známé po staletí svou produkcí těch nejlepších japonských čajů. Používá se výhradně odrůda Gokoh, která proslula svým ušlechtilým aroma. Každý lístek se ručně sklízí a zpracovává tradičními metodami, což dává čaji jeho charakteristickou jemnost a plnost. Odrůda Gyokura se v oblasti Uji nepěstuje náhodou, půda zde se vyznačuje vysokou jílovitostí, která čaji zaručuje tak exkluzivní jemnou chuť.

Pro nejlepší zážitek doporučujeme:

  • připravovat čaj v tradiční keramické konvičce pro Gyokuro
  • podávat v malých čajových šálcích pro plné rozvinutí chuti
  • věnovat přípravě čaje plnou pozornost a klid

Detaily produktu

Složení
Zelený japonský čaj
Odrůda
Gokoh
Čisté množství
40 g
Stínění/sběr
Metoda Tana 20-30 dnů, první ruční sběr Ichibancha
Skladování
V suchu při pokojové teplotě
Původ
Ujitawara, Kyoto, Japonsko
Jemnost
star star star star star
Trpkost
star star_border star_border star_border star_border
Chuť
star star star star star
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Počet produktů ve stejné kategorii: 5

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: